Wat we doen

Web

Web development


Webdesign & development

Fotografie

Foto- en videografie


Bedrijfsvideo's, animaties en professionele fotografie.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp


Posters, infographics, logo's, complete huisstijlhandboeken& ontwikkeling.

Concepting

Concepting


Branding, storytelling, offline/online campagnes, beursmateriaal, consult&advies en identiteit&positionering.

Merchandise

Merchandise


T-shirt, hoodies, Tote Bags & meer!

 

Ons werkproces


Wij nemen contact met u serieus. Luisteren en overleggen is erg belangrijk voor ons en het product. Daarom zijn feedbackmomenten erg belangrijk in het proces. Tussentijds nemen wij de tijd om alle feedback te analyseren en te implementeren in ons eerstvolgende ontwerp. Hiermee gaan we zorgvuldig maar gedurfd aan de slag.


Programma's

Bij NRRD gebruiken wij verschillende programma's om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Deze programma's zijn noodzakelijk om tot goede ontwerpen te komen.

Deze programma's zijn bedoeld om onze variatie aan taken goed te dekken. Hier is het Adobe pakket een geweldig voorbeeld van. Premiere Pro en After Effects worden gebruikt om onze geweldige edits te kunnen maken. Alle grafische ontwerpen zoals posters en logo's maken wij in Illustrator en InDesign.

Een ander programma buiten het Adobe kader is FL Studio. Dit programma is voor de productie en mastering van audio.

Voor standaard websites gebruiken we WordPress. Voor websites die maatwerk vereisen, maken we gebruik van een groot aantal technologieën waaronder VueJS, TypeScript en SCSS aan de client-side en NodeJS, ASP.NET of PHP aan de serverside.