Fotografie: Automotive

Logo Ontwerp: IgorFotografie
22 juni 2020
 

Automotive fotografie is een belangrijk onderdeel bij het verkopen van een auto. Een foto van de auto moet meer zijn dan alleen een afbeelding, en dat is hierin verder ontdekt.

Elke auto heeft haar eigen verhaal. Dit sluit aan bij de doelgroep die de maker wilt bereiken. Om dit visueel te communiceren is het belangrijk om de behoeften van de doelgroep te begrijpen en een gevoel te creëren door middel van video- en fotografie.


 

Wat zie je als eerste wanneer je naar je favoriete auto kijkt? De strakke lijnen? De manier waarop de auto juist opvalt tussen de rest op de weg? Grotendeels wordt onze keuzes in auto's gereflecteerd door onze eigen persoonlijkheid. Dit is bekend bij de makers van de wagen en houden daarom met de kleinste details rekening om zo hun doelgroep aan te spreken. Gaat het vooral om de sportiviteit, luxe, milieuvriendelijkheid of misschien het gebruiksgemak? Elk van deze punten word ge-analyseerd en vertaald in een geweldig ontwerp waarin bijvoorbeeld de deurhendels vlekkeloos binnen de lijnen van de auto blijven om de luchtstroom zo min mogelijk te verstoren.

Onze taak is om hierop in te springen en dit gevoel te creëren bij de kijker. Elke auto is hierin anders. Elke foto is hierin anders. Er is geen gouden standaard bij autofotografie. Wij staan klaar om elke volgende uitdaging hierin aan te gaan. Door het gebruiken van onze kennis, passie en apparatuur is het mogelijk de auto's te fotograferen zoals bedoeld is. Voel je vrij om voor dergelijke opdrachten met ons contact op te nemen!


Contact