Concepting: ChoX

Huistijlontwikkeling: Euforia
8 augustus 2020
Logo Ontwerp: IgorFotografie
22 juni 2020
 

Het ontwerp en concept van huisstijl nieuwe horecazaak.

We kregen de kans om een vernieuwend concept op te leveren voor Xander. Hij heeft de aspiratie om een eigen horecagelegenheid in Breda op te zetten. De taak was dus om een uniek concept te bedenken, wat goed bij Breda past.


Na samen met Xander overlegd te hebben over verschillende concepten hebben we gekozen om een chocolademelk bar te ontwikkelen. De bar zou ChoX heetten, de X staat hier voor Xander.
Bij ChoX kan je verschillende soorten chocolademelk drinken en zijn de gerechten allemaal goed te combineren met chocola. Daarnaast kregen we de uitdaging om hier een zomers alternatief voor te vinden. Dat hebben we gevonden in ijs, milkshakes en andere zomerse producten die goed mengen met chocola. Daarnaast hebben we een sterke focus gelegd op het Bredase gevoel. Door gebruik te maken van referenties van streekproducten en een bourgondische sfeer aan te geven hebben we kunnen zorgen voor een unieke ervaring. Om aan de buitenkant aandacht te trekken van het trendy publiek kozen we ervoor om projectiefolie in de vorm van het logo te plakken, waardoor er op te projecteren viel door middel van een beamer.
Meer informatie over dit project of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


Contact