Over ons

Wij zijn NRRD
Gespecialiseerd in communicatie en grafisch ontwerp. Wij helpen graag bedrijven hun propositie te visualiseren. Uiteraard gaan we daarbij doelgericht te werk. We hebben onze eigen specialiteiten die ervoor zorgen dat we als team een geweldige basis hebben om u te voorzien van de meest gave ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfslogo, video of infographic, als het te ontwerpen is, kunnen wij u helpen. Wij werken als team goed samen voor een uitstekend resultaat voor u. Graag tillen wij u met onze expertise naar het volgende niveau.

Onze missie is namelijk het op de kaart zetten van jouw bedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Niels van de Pas

06 53530150


Hee, mijn naam is Niels van de Pas. Binnen NRRD ben ik de techneut met de menselijke touch, in zowel de digitale als de fysieke wereld. Daarnaast ken ik Photoshop en enkele andere programma's van Adobe van binnen naar buiten. Ontwerp is dus ook welbesteed aan mij.

Ryan van Steen

06 39668746


Goedendag, mijn naam is Ryan van Steen. Begin 2020 afgestudeerd als ontwerper van de opleiding Communicatie & Multimedia design. Van kinds af aan ben ik gepassioneerd voor film en ontwerp. Dit kan ik binnen NRRD realiseren terwijl ik in een team samenwerk met anderen die hier passie voor hebben.

Renée van der Maden

0618979167


Heyo! Ik ben Renée! Vers van de pers afgestudeerd van New Design & Attitude aan het St. Joost school of arts and design in Breda. Ik hou ervan om ongewone oplossingen te vinden voor alledaagse problemen, binnen ieder willekeurig medium. Op mijn best ben ik wanneer ik een concept zonder restricties mag bedenken. Mijn kritische blik zorgt ervoor dat iedereens werk naar een hoger niveau getild wordt.

Daisy de Boer

0618545048


Hoi, ik ben Daisy de Boer, in 2019 ben ik afgestudeerd van de bachelor communicatie & multimedia design. Ik vind het maken van foto's en video's geweldig, maar ook het creëren van unieke, out of the box concepten en grafische ontwerpen maken zijn echt mijn ding. Doordat mijn interesses dus zo breed zijn ben ik ook blij dat we begonnen zijn met NRRD, waarin we allemaal ons creatieve ei kwijt kunnen.